Offentlige byggerier

Dannebrog anbefaler offentlige bygherrer at starte et samarbejde med os så tidligt som muligt i processen uanset, om der gøres brug af en selvvalgt arkitekt eller af en af vores samarbejdspartnere.

Kontakt Dannebrog for et uforpligtende tilbud på telefon +45 35 26 72 71 eller e-mail: hb@dannebrog.dk

VI HAR ERFARING MED:

  • Opførelse af institutioner, skoler, gymnasier, idrætsanlæg osv.
  • Renovering
  • Ombygning
  • Tilbygning
  • Restaurering
  • Facaderenovering
  • Tagrenovering
  • Anlæggelse/reparationer af kloak
  • Fredede ejendomme

Vi hjælper også med projekter, der endnu ikke er gennemarbejdet, og som skal tids- og økonomivurderes.

DANNEBROG OG DET DIGITALE BYGGERI

Vi ser en fordel i ikke at skulle genindtaste data mv. ved administrationen af et byggeri. Derfor har vi fra begyndelsen været på forkant med udviklingen inden for digitalt byggeri og opfylder de gældende krav.

TOTALENTREPRISE/HOVEDENTREPRISE/UNDERENTREPRISE

Det er forskelligt, hvor stor en del af projektet, bygherre ønsker at styre. Vi tilbyder alt fra udførelse af delprojekter til en totalentreprise. De forskellige entrepriseformer er beskrevet her. Link til teksten Entrepriseformer

OFFENTLIGE BYGGEPROJEKTER MED DANNEBROG SOM ENTREPRENØR

Se et par eksempler her på Dannebrogs offentlige byggeprojekter.

frederiksholms kanal 21 - foto 1

 

 

 

 

 

BORGERSTUEN, FREDERIKSHOLMS KANAL 21

Borgerstuen er en gammel fredet staldbygning, som Dannebrog ombyggede totalt for at konvertere de gamle rum til kontor- og mødelokaler for Undervisningsministeriet. De mange små rum i bygningens stueetage blev ombygget til åbne lokaler, opdelt af enkelte glasvægge. Loftet blev pudset med Baswaphon akustikpudsesystem, væggene malet med sandmaling – for at give dem et rustikt look – og gulvene udført i ludbehandlet fyrretræ. Loftsrummet blev delvist inddraget til mødelokaler, og en ny smuk mussetrappe med højglanslakerede sorte vanger blev etableret.  Overalt i bygningen blev de oprindelige glaspendler fra de omkringliggende bygninger opsat.

aurehj gymnasium - foto 1 (1)

 

 

 

 

 

 

AUREHØJ GYMNASIUM, GENTOFTE

Dannebrog udførte et nyt tag på Aurehøj Gymnasium. Det blev udført med fast undertag og sortglaserede tagsten. De store skorstenspiber blev istandsat i overensstemmelse med originalt udtryk.

strandvejsskolen sionsgade 5 - foto 1

 

 

 

 

 

STRANDVEJSSKOLEN, SIONSGADE 5, KØBENHAVN Ø

Dannebrog foretog skalmuring af skolens facader (omkring 70.000 sten fra Petersens Tegl) og opmurede en ellipseformet akustikvæg indendørs. På den eksisterende del af skolen foretog Dannebrog murearbejdet i forbindelse med renoveringen.

ballerup boulevard - foto 1

 

 

 

 

BALLERUP BOULEVARD 2

Byggeriet er udført i hovedentreprise i fire sammenhængende faser, omfattende en ny cafe med produktionskøkken, to fælleskøkkener for beboerne, et vaskeri og ti nye handicapegnede boliger med eget badeværelse og lille køkken.
Bostedet, der er for voksne med sindslidelser, skulle fungere normalt under ombygningen af de tre huse. Derfor var samarbejdet med den daglige leder og sikkerheden omkring byggepladsen yderst vigtigt – specielt omkring støjende
arbejder, nedrivning, asbestsanering og store leverancer.

gladsaxe gym - foto 1

GLADSAXE GYMNASIUM

Dannebrog renoverede gymnasiets betonfacade i flere etaper. Facaden var forvitret pga. konstruktionsfejl og generelt ældet og nedbrudt af vind og vejr. Dannebrogs renovering af betonfacaderne omfattede både generel facaderens og reparationer samt efterbehandling af betonen. Facaderenovering af gymnasiet omfattede også murerarbejde på  blandt andet gavle, sålbænke og brystninger.