Nybyggeri og tilbygninger

Dannebrog har masser af erfaring med nybyggerier såvel som tilbygninger – om det er en skole eller andet offentligt byggeri, der skal bygges, eller du som privat bygherre ønsker at bygge til eller bygge om.

Kontakt Dannebrog og få en snak, eventuelt et uforpligtende tilbud – vi vender ideerne og synliggør muligheder/viser nogle arkitektoniske ideer. Telefon +45 35 26 72 71 eller e-mail: hb@dannebrog.dk

Vi tilbyder totalløsninger – lige fra projektering til opførelse – eller hoved-/fagentrepriser. Med vores erfarne byggepartnere og dygtige håndværkere bliver det en lettere og billigere byggeproces – et kvalitetsresultat, der lever op til forventningerne. Uanset hvad ønskerne måtte være, skræddersyr vi en løsning i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

NYBYGGERI

På billederne øverst ses Strandvejsskolen på Østerbro, hvor Dannebrog i forbindelse med opførelsen af en ny bygning udførte skalmuring af facader bestående af omkring 70.000 sten og byggede en ellipseformet akustikvæg indendørs. På den eksisterende del af skolen foretog Dannebrog murerarbejdet i forbindelse med renoveringen.

Billederne viser også handicapboliger i Glostrup, som Dannebrog har opført samt  en ny etageejendom på Gasværksvej i København, som Dannebrog har opført.

TILBYGNINGER

Dannebrog har erfaring med at udføre mange forskellige typer tilbygninger, både til private ejendomme og offentlige byggerier. Her har Dannebrog bl.a. opført en ny længe og en forbindelsesbygning mellem de to længer.

På billederne er det en gulstensvilla på Skodsborg Strandvej fra 1930’erne i den tidstypiske funktionelle nordiske tradition, hvor Dannebrog opførte en parallel længe mod syd og fremskudt for at optimere udsigten til Øresund. Mellem de to længer blev en transparent forbindelsesbygning med spisestue i stueetagen opført og i tagetagen et stort soveværelse med balkon. Udvidelsen er udført i respekt for grunden og den eksisterende arkitektur, som er blevet understreget og udfordret med nye modernistiske og tidstypiske tiltag. En terrasse blev anlagt ved siden af forbindelsesbygningen på en måde, så man oplever spisestuens gulv fortsætte som et ubrudt terrasseplan, der sammenbinder havens landskabsrum.