Badeværelser

Dannebrog har mange års erfaring med at udføre nye badeværelser samt renovere eksisterende baderum – i privatboliger, institutionsbyggerier, luksusboliger, erhvervsejendomme samt fredede ejendomme.
Murerarbejde ved renovering af badeværelser enten som følge af lyst til fornyelse eller på grund af omfattende vandskade eller rørskade udfører vi året rundt. Vi klarer både de små reparationer og den store modernisering. Vi forvandler selv det mindste badeværelse til magelig luksus med fokus på funktion og æstetik.

badevrelse 1

VI RÅDGIVER OM DET HELE

Boligens dyreste rum er ofte badeværelset, og derfor er der også store forventninger til det færdige resultat. Vi står derfor gerne til rådighed med hjælp til indretning af bad, materialevalg som klinker, granit eller fliser og badeværelsesmøbler samt ikke mindst gulv- og flisearbejde samt vådrumssikring udført af kvalificeret murer.

FÅ DIT DRØMMEBADEVÆRELSE

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og ideer, så både design og indretning passer til dit hjem. Vi har mange års erfaring med at udføre badeværelser – i hoved-, fag- og totalentreprise. Vi har udført opgaver i størrelsesordenen lige fra et enkelt toilet til 140 badeværelser.  Vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af sanitet.

HOLDBAR KVALITET

Der stilles strenge krav til materialer og overflader i badeværelset. Det gælder især i brusenichen og rundt om badekar og håndvask, hvor vandpåvirkningen er størst. Vi er altid er opdateret med de nyeste regler og normer inden for vådrum.

Med Dannebrog som partner er du sikker på at få et holdbart kvalitetsbadeværelse, der til fulde lever op til alle krav og regler.

Kontakt Dannebrog for et uforpligtende tilbud på telefon +45 35 26 72 71 eller e-mail: hb@dannebrog.dk